Semmeldags

semlaochmandelbildspel

Den stora dagen för semmeltillverkning är i år 13 februari

Vi tillverkar dock semlor varje dag från januari fram till påsk. Semlan har kommit att bli en mycket uppskattad Vårvinterdelikatess!
Vi har utvecklat receptet och gör semlorna på vårt eget vis – använder ekologisk spansk mandel, som vi rostar själva och använder i vår semmelfyllning. Dessutom mjuka bullar med kardemumma och färskvispad ekologisk grädde. Vi gör semlorna i två storlekar. Vill du, så serverar vi med varm mjölk. Säg till i förväg, så ordnar vi med laktosfri grädde, om så önskas – eller grädde blandat med mandelfyllningen, som en del anser vara allra godast. För mandelallergiker kan vi fylla bullen med hallonsylt och grädde, eller vaniljkräm och grädde. Vi har även glutenfria bullar, säg till så fyller vi dem efter önskemål.

Med andra ord, det finns en semla för de flesta smaker – välkommen att välja din favorit!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.