Om Mazarin

1994 startade vi, Ulla Britt & Dinos Mazarakis, Bageri Mazarin i Bro. Det var då och är fortfarande det enda bageriet & konditoriet med egen tillverkning i Upplands-Bro kommun, med Kungsängen och Bro som huvudorter. Vi började tillverkningen i liten skala och är fortfarande förhållandevis små. Men vi har alltid haft ambitionen att ligga på topp med både service och kvalitet. Vi använder de bästa råvaror vi kan få tag på  och tillverkar allt i våra egna lokaler. Vi använder klassiska recept som vi sedan varierar på vårt eget sätt. Det är inte bara chokladsigillet på varje tårta, utan också smak och utseende som gör att man känner igen en tårta från Mazarin. Vi låter stunden, de tillgängliga råvarorna och inspirationen bli medskapare i resultatet.

1996 belönades vi med utmärkelsen Årets Företagare (utdelat av Företagarna och Upplands-Bro kommun).
2013 belönades vi med Damernas Stora Pris (utdelat av Damernas Företagsbyrå).
Vi drivs att fortsätta och ständigt utveckla verksamheten tack vare allt positivt gensvar vi får från våra kunder, och av glädjen vi känner i att skapa goda och vackra bakverk.

Hantverk med Känsla & Kvalitet är vårt motto.

Bagare som bakar.Vi heter numera Mazarin Konditori & Bageri. Den största delen av vår tillverkning består  av tårtor – både de söta sorterna och smörgåstårtorna – men vi tillverkar allt från våra egna matbröd & kaffebröd till chokladpraliner, krokaner och egen glass. De senaste åren har vi också utvecklat lättare lunchalternativ – pajer, sallader och varma mackor.
Våra kunder kommer från hela Stockholm,  framför allt de norra delarna. Vi levererar även catering i närområdet. Vår butik och servering ligger i direkt anslutning till produktionslokalerna.

Tillsammans med övriga medarbetare anstränger vi oss för att göra Mazarin till det självklara valet för dig som vill ha dagsfärska, närproducerade och goda bakverk – känn dig alltid välkommen att besöka oss!

Under några år har också Andreas varit med i produktionen och utvecklingen av bageriet till dagens Mazarin. Han har sedan tidigare flera års erfarenhet som lärare för andra bagare och konditorer som vill utvecklas i sitt yrke som bagare och konditor. Vi har även vegansk och raw food-catering.

Kommentarer inaktiverade.