Aktuellt

På den här sidan hittar du de senaste nyheterna om Mazarin – nya saker som händer i och kring vårt bageri. Kommentera gärna! Om du automatiskt vill få alla inlägg kan du använda en RSS-läsare, som det finns en länk till i vänster nederkant.

Våren är här

Första kunderna har intagit uteserveringen. Möblerna är ute
och så snart vi slipper vara rädda för frostnätter  ska vi
plantera växter.  De första glassarna är tillverkade.
Välkommen till sköna fikastunder i vårens ljuva tid!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Påsktider

Marsipan och choklad blir det en hel del av när vi ska skapa godsaker till påsk. Massor av handgjorda gula marsipankycklingar - som vi sätter på gula prinsesstårtor, på chokladtårtor och inuti våra handgjorda chokladägg. Chokladäggen säljer vi också halva, fyllda med några eller många chokladpraliner. Allt gjort av godaste Callebautchoklad och finaste marsipan av spansk mandel. Beställ gärna i förväg och kom och hämta i påskveckan.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Semmeldags

Den stora dagen för semmeltillverkning är i år 13 februari

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Alla hjärtans dag

Vaniljhjärtan tillverkar vi förstås denna dag.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Lunchalternativ

Våra lunchalternativ just nu :

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar