Slutet på en epok
UBRO.se skrev en artikel om Mazarin som ni hittar här:
http://www.ubro.se/naringsliv/slutet-pa-en-epok
Idag, den 18 december, når en epok sitt slut. Efter 27 år i fikastundens och godsakernas tjänst stänger nu Mazarin Bageri och Konditori i Bro. Byggnaden ska rivas och någon ny passande lokal har makarna Mazarakis inte hittat. Ännu. Hoppet lever, och så länge kommer man att magasinera inventarierna.
Ulla Britt, som drivit Mazarin tillsammans med maken Dinos, berättar:
-För drygt 27 år sedan, 1994, startade vi vår verksamhet. Det finns kunder som varit med alla år. Andra har flyttat härifrån. Nya har flyttat in. Det är mycket vi upplevt tillsammans med våra kunder. Vid livets bemärkelsedagar - som dop, födelsedagar, studentfiranden, bröllop och begravningar har vi varit med på ett litet hörn genom alla våra bakverk.
-Och de återkommande årliga högtiderna är ju också starkt förknippade med bakverk - semlor och lussekatter bland de mest populära. Steg för steg har vi förfinat recepten och det känns verkligen roligt när man kan leverera toppenkvalitet på bakverken!
Men lika viktigt som alla bakverk och allt kaffe som serverats genom åren har Mazarin, och därigenom Ulla Britt och Dinos, fungerat som en social samlingspunkt och ett hjärta i byn. Lite som att köket alltid ses som hemmets hjärta så har Mazarin varit hjärtat i Bro. För många Bro-bor är därför lördagen en sorgens dag.
Ulla Britt berättar att det de senaste dagarna är det många som kommit förbi för att ta avsked och njuta av en sista fika.
-Vi har fått många fina och värmande kommentare från våra kunder! Kärleken är ömsesidig - vi kommer bära med oss många roliga och fina minnen från tiden tillsammans på Mazarin! Vi önskar alla kära kunder en God Jul och förhoppningsvis ses vi igen, hälsar Ulla Britt avslutningsvis.
http://www.ubro.se/naringsliv/slutet-pa-en-epok
Idag, den 18 december, når en epok sitt slut. Efter 27 år i fikastundens och godsakernas tjänst stänger nu Mazarin Bageri och Konditori i Bro. Byggnaden ska rivas och någon ny passande lokal har makarna Mazarakis inte hittat. Ännu. Hoppet lever, och så länge kommer man att magasinera inventarierna.
Ulla Britt, som drivit Mazarin tillsammans med maken Dinos, berättar:
-För drygt 27 år sedan, 1994, startade vi vår verksamhet. Det finns kunder som varit med alla år. Andra har flyttat härifrån. Nya har flyttat in. Det är mycket vi upplevt tillsammans med våra kunder. Vid livets bemärkelsedagar - som dop, födelsedagar, studentfiranden, bröllop och begravningar har vi varit med på ett litet hörn genom alla våra bakverk.
-Och de återkommande årliga högtiderna är ju också starkt förknippade med bakverk - semlor och lussekatter bland de mest populära. Steg för steg har vi förfinat recepten och det känns verkligen roligt när man kan leverera toppenkvalitet på bakverken!
Men lika viktigt som alla bakverk och allt kaffe som serverats genom åren har Mazarin, och därigenom Ulla Britt och Dinos, fungerat som en social samlingspunkt och ett hjärta i byn. Lite som att köket alltid ses som hemmets hjärta så har Mazarin varit hjärtat i Bro. För många Bro-bor är därför lördagen en sorgens dag.
Ulla Britt berättar att det de senaste dagarna är det många som kommit förbi för att ta avsked och njuta av en sista fika.
-Vi har fått många fina och värmande kommentare från våra kunder! Kärleken är ömsesidig - vi kommer bära med oss många roliga och fina minnen från tiden tillsammans på Mazarin! Vi önskar alla kära kunder en God Jul och förhoppningsvis ses vi igen, hälsar Ulla Britt avslutningsvis.
TACK
TACK alla kära underbara kunder för många härliga år tillsammans!!!
Det har varit en lång resa från det att vi 1994 öppnade upp Bageri Mazarin på Fjärilstigen 4 i Bro. 27 år. Det finns kunder som varit med alla år. Andra har flyttat härifrån. Nya har flyttat in.
Att kunna erbjuda en mötesplats för fikastunder, för tidnings-läsande, för frukost och lunch - för folk att umgås helt enkelt, känns fortfarande fantastiskt roligt!
Och att få tillverka godsaker till bemärkelsedagar likaväl som till vardaglig förtäring är otroligt stimulerande! Vi har älskat vårt jobb och mötet med alla kunder!
Nu är läget det att fastighetsägaren avser riva byggnaden för vår verksamhet och har inte kunnat erbjuda en godtagbar ersättnings-lokal. Mazarins verksamhet kommer upphöra.
SISTA DAGEN VI HAR ÖPPET ÄR 18 DEC.
VÄLKOMMEN ATT HANDLA OCH GÖRA BESTÄLLNINGAR FRAM TILL DESS!
Dinos & Ulla Britt Mazarakis
Det har varit en lång resa från det att vi 1994 öppnade upp Bageri Mazarin på Fjärilstigen 4 i Bro. 27 år. Det finns kunder som varit med alla år. Andra har flyttat härifrån. Nya har flyttat in.
Att kunna erbjuda en mötesplats för fikastunder, för tidnings-läsande, för frukost och lunch - för folk att umgås helt enkelt, känns fortfarande fantastiskt roligt!
Och att få tillverka godsaker till bemärkelsedagar likaväl som till vardaglig förtäring är otroligt stimulerande! Vi har älskat vårt jobb och mötet med alla kunder!
Nu är läget det att fastighetsägaren avser riva byggnaden för vår verksamhet och har inte kunnat erbjuda en godtagbar ersättnings-lokal. Mazarins verksamhet kommer upphöra.
SISTA DAGEN VI HAR ÖPPET ÄR 18 DEC.
VÄLKOMMEN ATT HANDLA OCH GÖRA BESTÄLLNINGAR FRAM TILL DESS!
Dinos & Ulla Britt Mazarakis
Julmarknad
På lördag ses vi på Julmarknaden- Mazarin kommer med juliga smaker - Lussekatter, Saffransbullar & kransar, Målade pepparkakor, Fruktkakor, Marsipangrisar m.m. Välkommen!har det blivit dags att använda saffran!
I glass, bullar, biscotti - svårt att välja var det smakar bäst.
Våra lunchgäster får saffransglass med pepparkaka som minidessert denna vecka.
Välkommen att smaka!
I glass, bullar, biscotti - svårt att välja var det smakar bäst.
Våra lunchgäster får saffransglass med pepparkaka som minidessert denna vecka.
Välkommen att smaka!
Dags för saffran
Nu har det blivit dags att använda saffran! I glass, bullar, biscotti - svårt att välja var det smakar bäst. Våra lunchgäster får saffransglass med pepparkaka som minidessert denna vecka.
Välkommen att smaka!
Välkommen att smaka!
Fars Dag 2021
Vi upprepar förra årets Fars Dags-erbjudande i samarbete med Floristhörnan Stationshuset.
Välkommen att beställa!
Välkommen att beställa!
Konstrundan 2021
Mazarin har glädjen att få ta emot Kristina Steen och Eva-Stina Engelbrekts. Kristina visar upp massor av Miniatyrrum i dockskåpsformat och även Akvareller. Eva-Stina visar smycken i Glasfusing.
Och vi på Mazarin bullar upp med Kaffebröd, Bakelser, Smörgåsar, Pajer, Glass och Kaffe inte att förglömma.
Varmt Välkomna!!
Lördag 4:e september 7 - 17
Söndag 5:e september 11-17
Och vi på Mazarin bullar upp med Kaffebröd, Bakelser, Smörgåsar, Pajer, Glass och Kaffe inte att förglömma.
Varmt Välkomna!!
Lördag 4:e september 7 - 17
Söndag 5:e september 11-17
Nu öppnar vi efter semestern
Slut på semestern men också härligt att vara tillbaka!
Första dagen först lite trögt, men recepten och rutinerna sitter och det blev återigen smarriga goda kanelbullar på faten. Rabarbern rostad och blir snart till paj och smoothies.
Planteringarna i våra pallkragar levererar - allt grönsaksrens, alla äggskal och all kaffesump har skapat jorden där vi nu skördar tomater, persilja och gräslök. Pinjenötterna lätt rostade kommer bli ett utmärkt tillbehör till dagens vanilj- och chokladglass.
Välkommen till ännu en säsong med Mazarin!
Öppet mån - lör 7-15
Första dagen först lite trögt, men recepten och rutinerna sitter och det blev återigen smarriga goda kanelbullar på faten. Rabarbern rostad och blir snart till paj och smoothies.
Planteringarna i våra pallkragar levererar - allt grönsaksrens, alla äggskal och all kaffesump har skapat jorden där vi nu skördar tomater, persilja och gräslök. Pinjenötterna lätt rostade kommer bli ett utmärkt tillbehör till dagens vanilj- och chokladglass.
Välkommen till ännu en säsong med Mazarin!
Öppet mån - lör 7-15
Mors dag
I fyra veckor har nu Mazarin semesterstängt.
Det finns mycket att göra och njuta av i denna ljuva sommartid!
Vi öppnar igen måndag den 9:e augusti.
Vi önskar alla våra kunder en fin sommar!
Dinos & Ulla Britt Mazarakis & medarbetare
Det finns mycket att göra och njuta av i denna ljuva sommartid!
Vi öppnar igen måndag den 9:e augusti.
Vi önskar alla våra kunder en fin sommar!
Dinos & Ulla Britt Mazarakis & medarbetare
Mors dag
På söndag 30/5 firar vi Mors Dag
Mazarin håller öppet 10 - 13
Tårtor & Kaffeservering med begränsat sortiment
Välkommen!
Mazarin håller öppet 10 - 13
Tårtor & Kaffeservering med begränsat sortiment
Välkommen!
Sommaren är här!
Mors Dag, Studenten, Skolavslutning, Sommar - det finns mycket att fira här framöver.
Vi har börjat årets tillverkning av Mazarins Sommarbakelse och Mazarins Mandelfrukttårta och snart blir det Studenttårtor. Du kan också njuta här - vi har uteservering på altan och gräsmatta så avstånd kan hållas!
Vi fortsätter med öppettider mån - lör 7 - 15
Välkommen!
Vi har börjat årets tillverkning av Mazarins Sommarbakelse och Mazarins Mandelfrukttårta och snart blir det Studenttårtor. Du kan också njuta här - vi har uteservering på altan och gräsmatta så avstånd kan hållas!
Vi fortsätter med öppettider mån - lör 7 - 15
Välkommen!
Våren är här
Liten lägesrapport från Mazarin
Vi väntar på att lite mer värme ska infinna sig, så uteserveringen blir trivsam och därmed fler gästar ska rymmas.Fastän semmeltiden är över har vi många godsaker att erbjuda, som tex bildens Mazariner & Katalaner.
Vi har även börjat årets tillverkning av vår egna hemgjorda ekologiska Glass - säljs i portionsförpackning & större bägare att ta med hem. Vill du äta här kan vi göra festlig glassdessert.
Och så förstås mackor, bullar, tårtor, luncher - välkommen att hitta det du är sugen på.
Fredag, Valborgsmässoafton, öppet 7 - 15
Lördag, 1:a maj, stängt
Tills vidare fortsätter vi med öppettiderna 7-15
Välkommen!
Vi väntar på att lite mer värme ska infinna sig, så uteserveringen blir trivsam och därmed fler gästar ska rymmas.Fastän semmeltiden är över har vi många godsaker att erbjuda, som tex bildens Mazariner & Katalaner.
Vi har även börjat årets tillverkning av vår egna hemgjorda ekologiska Glass - säljs i portionsförpackning & större bägare att ta med hem. Vill du äta här kan vi göra festlig glassdessert.
Och så förstås mackor, bullar, tårtor, luncher - välkommen att hitta det du är sugen på.
Fredag, Valborgsmässoafton, öppet 7 - 15
Lördag, 1:a maj, stängt
Tills vidare fortsätter vi med öppettiderna 7-15
Välkommen!
Påsk hos Mazarin
Påsktider:
Långfredag 2 april t.o.m. Annandag Påsk 5 april stängt.
Vi önskar alla en Glad Påsk!
Långfredag 2 april t.o.m. Annandag Påsk 5 april stängt.
Vi önskar alla en Glad Påsk!
Äntligen semlor!
Dags igen för Vårvinterdelikatessen Semla!
Vi tillverkar den som vanligt i två olika storlekar - med vår egna mandelfyllning gjord av ekologisk, spansk mandel och med nyvispad svensk, ekologisk vispgrädde.
Om du säger till kan vi istället fylla bullen med vaniljkräm, eller använda laktosfri vispgrädde. Du kan även få växtbaserad Semla, men p.g.a. låg efterfrågan gör vi den bara på beställning.
Julen har vi dansat ut - välkommen nu till en period med många härliga fikastunder med Semlan!
(Under de rådande osäkra pandemiförhållandena
fortsätter med lite kortare öppettider och stänger kl 15.)
Välkommen!
Vi tillverkar den som vanligt i två olika storlekar - med vår egna mandelfyllning gjord av ekologisk, spansk mandel och med nyvispad svensk, ekologisk vispgrädde.
Om du säger till kan vi istället fylla bullen med vaniljkräm, eller använda laktosfri vispgrädde. Du kan även få växtbaserad Semla, men p.g.a. låg efterfrågan gör vi den bara på beställning.
Julen har vi dansat ut - välkommen nu till en period med många härliga fikastunder med Semlan!
(Under de rådande osäkra pandemiförhållandena
fortsätter med lite kortare öppettider och stänger kl 15.)
Välkommen!
Nyår med Mazarin
Året börjar närma sig sitt slut och ett nytt börjar snart. Vi bakar inför firandet - bakelser, tårtor, salta tilltugg med mera.
Öppet fram till Nyårsafton 8-15.
Sedan har vi stängt 1/1-6/1.
Tack alla kära kunder för det gångna året!
Ha en skön nyårshelg och välkomna åter 7 januari!
Välkommen!
Öppet fram till Nyårsafton 8-15.
Sedan har vi stängt 1/1-6/1.
Tack alla kära kunder för det gångna året!
Ha en skön nyårshelg och välkomna åter 7 januari!
Välkommen!
Full fart i marsipanfabriken
Vi tillverkar grisar i tre storlekar (75, 140 & 300 kr) - beställ gärna i förväg antal & storlek.
Dessutom tårtor, saffran i olika varianter, chokladpraliner, mintkyssar, fruktkakor, Julgåvspaket med lite av allt i olika storlekar.
Välkommen!
Mazarin har öppet fram t.o.m. 23/12.
Stängt 24 - 27/12
Öppet 28 - 31/12 kl 8-15
Stängt 1/1-6/1
Dessutom tårtor, saffran i olika varianter, chokladpraliner, mintkyssar, fruktkakor, Julgåvspaket med lite av allt i olika storlekar.
Välkommen!
Mazarin har öppet fram t.o.m. 23/12.
Stängt 24 - 27/12
Öppet 28 - 31/12 kl 8-15
Stängt 1/1-6/1
Julpaket
I år gör vi uppskattade julpaket med en blandning av olika godsaker. Beställ i förväg för hemleverans under julveckan.
Gustav Adolf-bakelser
Årets Gustav Adolf-bakelser bakar vi till på fredag denna vecka. Och så är det dags att fira Far till helgen. Vi har ett fint erbjudande tillsammans med Floristhörnan, så passa på att förgylla dagen för Far med både blomster och godsaker! Beställa kan du göra både på Mazarin och Floristhörnan och så kör vi ut om du vill det.
Fars Dag
På söndag den 8:e november firar vi fars dag.
Kanelbulle-tider!
På torsdag, fredag, lördag denna vecka bakar vi extra många kanelbullar.
Ring för beställning 08 - 582 40000
eller välkommen in i butiken!
Ring för beställning 08 - 582 40000
eller välkommen in i butiken!
🇸🇪 Sista veckan innan semester 🇸🇪
Vi fortsätter med vår hemgjorda ekologiska glass - vanilj, choklad & jordgubb och citronsorbet och våra egenodlade mynta och basilika.
Testa gärna en glassdessert i glas med olika glassar o färska bär.
Testa gärna en glassdessert i glas med olika glassar o färska bär.
🇸🇪 Nu gör vi student-tårtor 🇸🇪
Skolavslutningar firas ofta med tårta. Vi bakar förstås somriga jordgubbstårtor och även alla andra sorters tårtor. Till Studentexamen gör vi en särskild Studentmössetårta - den görs i 12 bitars storlek, liknar prinsesstårtan men innehåller även hallonmousse. Den är dessutom dekorerad med första strofen i studentsången och studentens namn. Pris: 700 kr.
Övriga tårtor i vårt ordinarie sortiment görs i valfri storlek och kan också göras med studentdekoration - en medaljong i marsipan med texten `Student 2020´ och minimössa i marsipan och studentens namn. 100 kr förutom tårtpriset.
För smörgåstårtor, se under fliken ´Smörgåstårtor´ i sortimentet.
Övriga tårtor i vårt ordinarie sortiment görs i valfri storlek och kan också göras med studentdekoration - en medaljong i marsipan med texten `Student 2020´ och minimössa i marsipan och studentens namn. 100 kr förutom tårtpriset.
För smörgåstårtor, se under fliken ´Smörgåstårtor´ i sortimentet.
Nu öppnar vi igen
Nya rutiner med anledning av Corona-epidemin:
# vi begränsar antalet kunder i butik & servering:
1 kund i kassan och 1 kund i kö, vid fler får nästa vänta ute.
# Vi har glesat ut borden i serveringen - håll avstånden.
# Ring gärna in din beställning så har vi färdigpackat för smidig avhämtning.
# Vi kan leverera dina godsaker hem till dig om du önskar.
# Vi tar swish-betalning till tel: 123-6648786
# vi begränsar antalet kunder i butik & servering:
1 kund i kassan och 1 kund i kö, vid fler får nästa vänta ute.
# Vi har glesat ut borden i serveringen - håll avstånden.
# Ring gärna in din beställning så har vi färdigpackat för smidig avhämtning.
# Vi kan leverera dina godsaker hem till dig om du önskar.
# Vi tar swish-betalning till tel: 123-6648786
Vi inför begränsade öppettider
P.g.a. rådande omständigheter med Corona-viruset så har vi tillsvidare serveringen stängd, men vi gör fortfarande vårt ordinarie sortiment med bland annat smörgåsar och luncher som det går lätt att ta med.
Liksom bakverk, tårtor, kaffe och annat gott.
Vid behov kan vi köra ut beställningar.
Vi fortsätter baka, välkomna att beställa!
Liksom bakverk, tårtor, kaffe och annat gott.
Vid behov kan vi köra ut beställningar.
Vi fortsätter baka, välkomna att beställa!
Mazarinens dag på Mazarin!
På fredag den13:e mars firar vi Mazarinens dag med att baka extra många mazariner. Välkommen!
Alla hjärtans dag på Mazarin
Den 14:e februari firar vi alla hjärtans dag med vaniljhjärtan och andra godsaker.
Våra öppettider över julhelgen
Måndag 23 dec. 7-17
Tisdag 24 dec. 7-12
Fr.o.m ons 25 dec. har vi helgstängt och öppnar som vanligt tisdag 7 januari.
Vi önskar alla våra kunder en god jul och ett gott nytt år!
Tisdag 24 dec. 7-12
Fr.o.m ons 25 dec. har vi helgstängt och öppnar som vanligt tisdag 7 januari.
Vi önskar alla våra kunder en god jul och ett gott nytt år!
Alla helgons dag
På lördag 2:a november är det Alla Helgons dag och då har vi stängt på Mazarin.
Onsdag den 6:e november är det Gustav Adolf-dagen och då gör vi Gustav Adolf-bakelser - beställ gärna i förväg :)
Onsdag den 6:e november är det Gustav Adolf-dagen och då gör vi Gustav Adolf-bakelser - beställ gärna i förväg :)
Alla helgons dag
På lördag 2:a november är det Alla Helgons dag och då har vi stängt på Mazarin.
Onsdag den 6:e november är det Gustav Adolf-dagen och då gör vi Gustav Adolf-bakelser - beställ gärna i förväg :)
Onsdag den 6:e november är det Gustav Adolf-dagen och då gör vi Gustav Adolf-bakelser - beställ gärna i förväg :)
Kanelbullens dag på fredag
På fredag firar vi kanelbullens dag med extra många bullar.
Välkommen in!
Välkommen in!
25 år!
Äntligen har vi en ny hemsida på plats - hoppas den ska underlätta för dig när du vill göra beställningar eller bara uppdatera dig om vårt sortiment.
I år firar vi också att det är 25 år sedan vi startade Bageri Mazarin i Bro. Vi ligger fortfarande kvar på samma adress, har gjort ett ental ombyggnationer och ändrat namnet lite - till Mazarin, med tilläget Konditori och Bageri. Men det är fortfarande Dinos och Ulla Britt Mazarakis som driver verksamheten och tillsammans med våra medarbetare brinner vi fortfarande för att sälja goda bakverk till vardag och fest och vara en träff- och samlingspunkt för fikasugna.
Och som det blivit tradition de senaste åren, så börjar vi semletillverkningen efter juluppehållet och håller på ända till påsk - så för alla semleälskare finns det gott om tid att njuta! Vilket inte innebär att det inte finns andra godsaker också!
Tex har vi den 14 feb Alla Hjärtans Dag och till dess ska vi fylla montrarna med Chokladpraliner, Alla Hjärtans Dag-bakelser och Vaniljhjärtan.
I år firar vi också att det är 25 år sedan vi startade Bageri Mazarin i Bro. Vi ligger fortfarande kvar på samma adress, har gjort ett ental ombyggnationer och ändrat namnet lite - till Mazarin, med tilläget Konditori och Bageri. Men det är fortfarande Dinos och Ulla Britt Mazarakis som driver verksamheten och tillsammans med våra medarbetare brinner vi fortfarande för att sälja goda bakverk till vardag och fest och vara en träff- och samlingspunkt för fikasugna.
Och som det blivit tradition de senaste åren, så börjar vi semletillverkningen efter juluppehållet och håller på ända till påsk - så för alla semleälskare finns det gott om tid att njuta! Vilket inte innebär att det inte finns andra godsaker också!
Tex har vi den 14 feb Alla Hjärtans Dag och till dess ska vi fylla montrarna med Chokladpraliner, Alla Hjärtans Dag-bakelser och Vaniljhjärtan.
Våra öppettider i midsommar
Midsommarafton har vi öppet lite kortare än vanligt, 7-13.
På midsommardagen har vi stängt. Vi öppnar sen igen som vanligt på måndag.
På midsommardagen har vi stängt. Vi öppnar sen igen som vanligt på måndag.
Studenten på Mazarin
Skolavslutningar firas ofta med tårta. Vi bakar förstås somriga jordgubbstårtor och även alla andra sorters tårtor. Till Studentexamen gör vi en särskild Studentmössetårta - den görs i 12 bitars storlek, liknar prinsesstårtan men innehåller även hallonmousse. Den är dessutom dekorerad med första strofen i studentsången och studentens namn. Pris: 650 kr.
Övriga tårtor i vårt ordinarie sortiment görs i valfri storlek och kan också göras med studentdekoration - en medaljong i marsipan med texten `Student 2019´ och minimössa i marsipan och studentens namn. 70 kr förutom tårtpriset.
För smörgåstårtor, se under fliken ´Smörgåstårtor´ i sortimentet.
Övriga tårtor i vårt ordinarie sortiment görs i valfri storlek och kan också göras med studentdekoration - en medaljong i marsipan med texten `Student 2019´ och minimössa i marsipan och studentens namn. 70 kr förutom tårtpriset.
För smörgåstårtor, se under fliken ´Smörgåstårtor´ i sortimentet.
Aktuellt i Maj-Juni på Mazarin
Frukost på Mazarin har vi nu alla vanliga dagar mån - lör till kl 11. Vi dukar upp en buffé och du väljer själv och komponerar din egen meny.
Uteserveringen har både morgon- och eftermiddagssol och en porlande vattenfontän.
Vi har nu utökat sortimentet av Veganska tårtor och bakelser. Det går att beställa hallonmousse, frukt- och prinsesstårta förutom mandeltårtan som vi haft sedan tidigare. Beställning görs helst två dagar i förväg. Så småningom kommer du kunna se ännu fler veganska bakverk i butiken.
Söndag 26 maj har vi som vanligt extra Mors Dags-öppet med tårtor och kaffeservering 10-14.
Kristi Himmelsfärdsdag, torsdag 30 maj, har vi stängt.
Extra Nationaldags-öppet 6 juni med bakelser och kaffeservering 10-14.
Uteserveringen har både morgon- och eftermiddagssol och en porlande vattenfontän.
Vi har nu utökat sortimentet av Veganska tårtor och bakelser. Det går att beställa hallonmousse, frukt- och prinsesstårta förutom mandeltårtan som vi haft sedan tidigare. Beställning görs helst två dagar i förväg. Så småningom kommer du kunna se ännu fler veganska bakverk i butiken.
Söndag 26 maj har vi som vanligt extra Mors Dags-öppet med tårtor och kaffeservering 10-14.
Kristi Himmelsfärdsdag, torsdag 30 maj, har vi stängt.
Extra Nationaldags-öppet 6 juni med bakelser och kaffeservering 10-14.
Fler veganska tårtor :)
På begäran utökar vi sortimentet av veganska tårtor. Du kan nu
beställa prinsess, frukt, hallonmousse och chokladmoussetårta
till att börja med, förutom vår mandeltårta som vi har sedan tidigare.
beställa prinsess, frukt, hallonmousse och chokladmoussetårta
till att börja med, förutom vår mandeltårta som vi har sedan tidigare.
Öppettider i valborg
Valborgsmässoafton, tisdag 30:e april, stänger vi kl 15.
Onsdag 1:a maj har vi stängt hela dagen.
Onsdag 1:a maj har vi stängt hela dagen.
Öppettider i påsk
Till Påsk tillverkar vi choklad & marsipangodsaker, kondisbitar och påsk-tårtor.
Vi har öppet som vanligt fram t.o.m. Skärtorsdagen 18 april.
Långfredag - Annandag Påsk (19-22 april) har vi stängt.
Vi har öppet som vanligt fram t.o.m. Skärtorsdagen 18 april.
Långfredag - Annandag Påsk (19-22 april) har vi stängt.