Allergi & Tolerans

Vi har inte möjlighet att helt garantera frånvaro av enskilda substanser som kan vara allergena - som t.ex. gluten, ägg och nötter eftersom alla våra produkter tillverkas i våra egna lokaler och med samma maskiner som det ordinarie sortimentet. Vi redogör gärna för vilka ingredienser bakverken innehåller, men vi vill upplysa om att alla våra bakverk tillverkas i samma lokaler, och att det därför kan finnas spår av allergena ämnen, t.ex. gluten, laktos, mandel och nötter i våra produkter.

GLUTEN finns i allt mjöl och ska inte ätas av de som är allergiska mot gluten. Vi bakar själva inte glutenfritt bröd, men en del av det övriga sortimentet är glutenfritt.

LAKTOS i mjölkprodukter är också en allergen substans. Om önskemål finns använder vi t.ex. laktosfri grädde, mjölk och laktosfritt margarin.

MANDEL & NÖTTER - Mycket i vårt sortiment innehåller inte mandel eller nötter, tveka inte att fråga oss om du är osäker. OBS! Det kan dock finnas spår av mandel och nötter i alla våra produkter. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är allergisk och undrar om vad du kan/inte kan äta.

Skicka ett mejl

Tack för ditt meddelande!
Oj, något har gått fel - testa igen. Om det inte fungerar - testa att ringa oss istället.