Matbröd, Kaffebröd & Bitar
Varje dag jäser nya degar till nästa dags matbröd. Småfrallor till frukostmackorna och så större matbröd. De bakas på surdeg och har lång jästid för att få fin smak och konsistens. Croissanter har vi för det mesta, kanske inte varje dag.
Kaffebrödet bakas också varje dag till i första hand kanelbullar. Andra varianter som kardemumma- eller vaniljbullar brukar vi också göra. bakar vi också. Och så förstås wienerbröd. Längder och kransar helst på beställning. Borgmästarkransen av wienerbrödsdeg och med mandelfyllning tex är en extra läcker krans, men bör beställas i förväg.
Kondisbitarna är mycket uppskattade - lite mer hållbara än bakelser, men ändå festliga både till utseende och smak. Behändiga att köpa hem och ha tillhands när man får besök. Favoriterna hos oss är
Mazariner, Vaniljhjärtan, Katalaner, Tosca och Chokladbiskvier.
Kaffebrödet bakas också varje dag till i första hand kanelbullar. Andra varianter som kardemumma- eller vaniljbullar brukar vi också göra. bakar vi också. Och så förstås wienerbröd. Längder och kransar helst på beställning. Borgmästarkransen av wienerbrödsdeg och med mandelfyllning tex är en extra läcker krans, men bör beställas i förväg.
Kondisbitarna är mycket uppskattade - lite mer hållbara än bakelser, men ändå festliga både till utseende och smak. Behändiga att köpa hem och ha tillhands när man får besök. Favoriterna hos oss är
Mazariner, Vaniljhjärtan, Katalaner, Tosca och Chokladbiskvier.