Våra smörgåsar
Varje dag bakar vi tre sorters bröd till frukostsmörgåsar:
vita småfrallor med vallmofrön och en grövre variant med rågsurdeg. Dessutom gör vi även smörgåsar på croissanter.
Vi tillverkar smörgåsar hela morgonen och vet du att du vill ha ett större antal är det alltid bäst att ringa i förväg och beställa, alternativt får du vänta medans vi gör dem.
Alla smörgåsar har förutom sitt pålägg lite färska grönsaker och läggs sedan i en smörgåsficka av papper för att minimera smulor vid ätandet. Nedan ser du bilder på vårt ordinarie utbud.
Vad gäller glutenfritt bröd är det inget vi bakar själva, men vi köper in och har i frysen för att ta fram då någon önskar.
Samma bröd som frukostfrallorna, vitt och råg, går även att få i baguettform och smörgåsar görs då på dessa med samma pålägg som frallorna - smörgåsen blir då nästan dubbelt så stor som frallsmörgåsen
För matigare smörgåsar, se under rubriken Lunchalternativ