Våra tårtor

Vi tillverkar alla tårtbottnar själva. All mjölk och grädde som används är svensk och ekologisk.
Vi tillverkar tårtorna i jämnt antal bitar - från 6 bitar till 20 bitar. Texter går att lägga på de flesta tårtor - uppskattas ofta av en jubilar att få sitt namn skrivet på tårtan.

Frukttårta

Sockerkaksbotten, vaniljkräm, vispgrädde, hallonsylt
dekoreras med rikligt med bär o frukt - varierande beroende på årstid och kundens önskemål
chokladlöv runt kanterna.

Prinsess

Sockerkaksbotten, vaniljkräm, vispgrädde och marsipan (går att få i ett flertal färger)

Schwarzwald

Mandelmarängbotten
vispgrädde och chokladrutor
(glutenfri)

Chokladmousse

Mandelbotten, chokladmousse
dekoreras med choklad och chokladsås
(glutenfri)

Caraque

Chokladsockerkaksbotten, chokladmousse, vaniljkräm
dekoreras med choklad och chokladsås

Oscar

Mandelmarängbotten, ägg- och gräddsmörkräm, täcks med hyvlad, rostad mandel
(glutenfri)

Festival-tårta

Hallonmousse med chokladganache och browniebotten. Dekoreras med mörk choklad.

Hallonmouse

Hallonmousse med sockerkaksbotten - finns även som veganskt alternativ. Övriga veganska tårtor är Chokladmousse på sockerkaksbotten eller glutenfri nötbotten, Prinsesstårta o Frukttårta på sockerkaksbotten eller glutenfri nötbotten

Fruktflarn

Smördegsbotten glaserad med aprikosmarmelad, vaniljkräm, bär och frukt

Cheesecake

Botten med pepparkakssmulor,
färskost, gräddfil och olika smaksättningar