Välkommen till Mazarin Konditori & Bageri

Årets semmelproduktion är igång - vi tillverkar som vanligt semlor varje dag fram till påsk. Dessutom fräscha smoothies, nypressad apelsinjuice och nykokta ägg till frukostpriser.
AKTUELLT
Dags igen för Vårvinterdelikatessen Semla!

Vi tillverkar den som vanligt i två olika storlekar - med vår egna mandelfyllning gjord av ekologisk, spansk mandel och med nyvispad svensk, ekologisk vispgrädde.

Om du säger till kan vi istället fylla bullen med vaniljkräm, eller använda laktosfri vispgrädde. Du kan även få växtbaserad Semla, men p.g.a. låg efterfrågan gör vi den bara på beställning.

Julen har vi dansat ut - välkommen nu till en period med många härliga fikastunder med Semlan!
(Under de rådande osäkra pandemiförhållandena fortsätter med lite kortare öppettider och stänger kl 15.)

Välkommen!

Läs mer här om vad som är aktuellt här -->
#Coronapandemin fortsätter att påverka vår verksamhet.
Vi är fast beslutna att göra vårt bästa för att skydda både oss i personalen och er kunder från att smittas - så vi fortsätter med försäljning i första hand från utsidan av byggnaden via fönster och plexiglasskiva.

Hela vårt ordinarie sortiment finns även om det inte blir så tydligt exponerat - fråga så hjälper vi dig hitta det du önskar.
Vi fortsätter ett tag till med lite kortare öppettider:

Mån-tor 8-14
Fre 8-15
Lör 9-15

Om vädret så tillåter erbjuder ju sedan vår rymliga uteservering väl åtskilda fikaplatser, dessutom finns även några sittplatser inomhus - så känn dig välkommen att sitta ner och fika så länge du känner dig frisk!
Öppettider:

Mån-fre: 7-15
Lördag: 7:30-15